Kaymakam Gürsel Temurci: Devlet her an yanınızda

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kaymakam Gürsel Temurci: Devlet her an yanınızda
29 Oca 2018 / Pzt 12:32
/ 59 Kez Okundu
| |

Kütahya’nın Pazarlar Kaymakamı Gürsel Temurci, daire amirleri ile birlikte ’halk günleri’ kapsamında, Örey köyünde vatandaşları ziyaret ederek, sorunları dinledi

Kütahya’nın Pazarlar ank" title="Kaymakam" href="/tag/kaymakam/">Kaymakamı ank" title="Gürsel" href="/tag/gursel/">Gürsel Temurci, daire amirleri ile birlikte ’halk günleri’ kapsamında, Örey köyünde vat andaşları ziyaret ederek, sorunları dinledi.
ank" title="Kaymakam" href="/tag/kaymakam/">Kaymakam Temurci, amaçlarının halkının huzur ve mutluluğu için çalıştıklarını onlara hissettirmek için vat andaşlarla bir araya geldiklerini belirtti.
ank" title="Kaymakam" href="/tag/kaymakam/">Kaymakam Temurci, “köylerimizin sorunları hepimizin sorunu. Allah huzurumuzu bozmasın, Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın, daim kılsın. Yeter ki huzurumuz olsun. En küçük sorununuzda bile devlet olarak y anınızdayız. Sizlere hizmet etmek amacı ile buradayız" dedi.
ank" title="Kaymakam" href="/tag/kaymakam/">Kaymakam Temurci, birlik ve beraberliğe vurgu yaparak halk ile kaynaşma ortamı oluşturduklarını ve bu durumd an duyduğu memnuniyetini ifade ederek vat andaşların istekleri hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını söyledi.
ank" title="Kaymakam" href="/tag/kaymakam/">Kaymakam Temurci, vat andaşların istek ve taleplerinin kısa sürede çözülmesi için ilgili daire amirlerine gerekli talimatları verdi.
Örey Köyü Muhtarı Adem Doymaz, “ ank" title="Kaymakam" href="/tag/kaymakam/">Kaymakamımızın köye kadar gelip Köyün sorunlarıyla ve köy halkıyla yakınd an ilgilenmesinin, sohbet etmesinin mutluluğunu yaşadık.Köy halkımız adına ank" title="Kaymakam" href="/tag/kaymakam/">Kaymakamımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu. (MB-EFE)


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.