Kaymakam Kadir Yurdagül: Çocuklarımız, nitelik bakımından daha iyi noktalara taşınmalı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kaymakam Kadir Yurdagül: Çocuklarımız, nitelik bakımından daha iyi noktalara taşınmalı
18 Ara 2017 / Pzt 11:01
/ 59 Kez Okundu
| |

Çavdarhisar Kaymakamı Kadir Yurdagül, ilçedeki okul müdürleriyle değerlendirme toplantısı yaptı

Çavdarhisar Kaymakamı Kadir Yurdagül, ilçedeki okul müdürleriyle değerlendirme toplantısı yaptı.
Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda konuşan Yurdagül, okullarda öğretimin yanı sıra çocuklara verilecek eğitimin de son derece önemli olduğunu söyledi.
Kaymakam Yurdagül, ’’İnternet üzerinden verilen ödev ve projeler yerine, öğrencilerin öğretmenler rehberliğinde sınıf ortamında ve yaparak, yaşayarak bu tür faaliyetlere yer verilmesi öğrenciler açısından daha uygundur. İnternet, cep telefonu ve benzeri sosyal medya araçlarının öğretmen ve veli kontrolünde kullanılması, öğrencilerin ders dışı faaliyetlerinde okuma alışkanlıklarına daha fazla yer verilmesi üzerinde durulmalıdır. Çocuklarımızın nitelik bakımından daha iyi noktalara taşınması için ne gerekiyorsa yapmalıyız. Tabi ki aile de okul ile iletişimini koparmamalıdır. Öğrencilerin motivasyonlarının arttırılması, daha kaliteli bir eğitim alması, sosyal ve kültürel yaşantıların zenginleştirilmesi, sağlıklı ve zinde yaşamlarının olması, çağın gelişimlerini takip edebilmeleri ve özellikle dezavantajlı çocukların ihtiyaçlarının karşılanması konusunda okul müdürleri ve öğretmenlerin daha duyarlı olması gerekiyor’’ dedi.
Toplantı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ginyas Kaya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mesut Ertaş ve ilçede bulunan okul müdürlerince, ilçede bulunan ortaokullarda ve liselerde yapılan deneme sınavlarıyla ilgili değerlendirme yapılmasıyla sona erdi.(YD-EFE)


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.