Kaymakam Önder’den okul ziyaretleri

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kaymakam Önder’den okul ziyaretleri
12 Oca 2018 / Cum 12:29
/ 72 Kez Okundu
| |

Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, okul ziyaretleri kapsamında, Umurbey Ortaokulu’nda öğrenci ve öğretmenlerle ile bir araya geldi

Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, okul ziyaretleri kapsamında, Umurbey Orta okulu’nda öğrenci ve öğretmenlerle ile bir araya geldi.
Kaymakam Muhammet Önder, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın ve Eskigediz Belediye Başkanı Ercan Şimşek’in gerçekleştirdiği ziyaret sırasında, okul aile birliği başkanı ve eğitim bölgesinde bulunan okul müdürleri de hazır bulundu.
Kaymakam Muhammet Önder sınıflarda öğrenciler ile biraraya gelerek, öğrencilere meslek seçiminde dikkat edilmesi geren konularda bilgi verdi. Kaymakam Önder özellikle üst öğrenime yönelme ve mesleki gelişim noktasında Matematik ve İngilizce derslerinin önemi üzerine dikkat çekerek, öğrenciler ile birlikte matematik sorusu çözdü.
8. Sınıflar ile bu yıl uygulanacak olan liseyi geçiş sistemi üzerine sohbet eden Kaymakam Önder, ders sonrası öğretmenler ile biraraya gelerek, okulda gerçekleştirilen çalışma ve uygulamalar ile ilgili okul müdüründen brifing aldı ve öğretmenlerin çalışmaları, projeleri ve taleplerini değerlendirdi.(RB-EFE)


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.