Kaymakam Özcan’da mahalle ziyareti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kaymakam Özcan’da mahalle ziyareti
06 Mar 2018 / Sal 18:16
/ 79 Kez Okundu
| |

Van’ın Bahçesaray Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Özcan, mahalleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor

Van’ın Bahçesaray Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Özcan, mahalleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
Güneyyamaç Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Kaymakam Özcan, halkın sorun ve sıkıntılarını dinleyerek, taleplerini not aldı. Kaymakam Özcan, "Amacımız ilçemize bağlı bütün mahalleleri gezmek, zamanla vatandaşların tüm sorun ve ihtiyaçlarını gidererek devletin elinin ulaşmadığı tek bir vatandaş dahi bırakmamaktır. Ramazan ayına yaklaştığımız bugünlerde, istedik ki vatandaşlarımızın bir ihtiyacı var mı, sorun sıkıntıları var mı yerinde görmek istedik. Kurum amirleriyle birlikte sık sık vatandaşlarımızı ziyaret ederek, sohbet ortamında sorun ve sıkıntılarını dinleyerek çözmeye çalışacağız. İlçemize bağlı kurum amirlerimiz, her zaman sizlerin yanında olacak ve sorunlarınızı çözmeye çalışacaktır. Ayrıca belediyecilik anlamında gerekli tüm hizmeti yapmak için her zaman hazırız. Sık sık bu tür ziyaretlerimizi yapmaya çalışacağız” dedi.
Kaymakam Özcan, dolaştığı tüm mahallelerde çocuklara çikolata dağıtarak, onlarla uzun uzun sohbet etti. Özcan, tandırda ekmek de pişirdikten sonra ilçe merkezine döndü.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.