Kaymakam Öztürk’ten ‘Kadınlar Günü’ mesajı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kaymakam Öztürk’ten ‘Kadınlar Günü’ mesajı
07 Mar 2018 / Çar 12:11
/ 64 Kez Okundu
| |

Van’ın İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı

Van’ın İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Cemil Öztürk, yayınladığı mesajda, “Hayatın her alanında sevgiyi, fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşlarıdır. Onların hak ettikleri konuma yükselmeleri, geleceğe güvenle bakmaları; sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerin başarı ve mutluluğunun ilk şartıdır. Ailenin ve toplumun gelişimi ile refah düzeyinin yükseltilmesi için çaba gösteren; birlik, beraberlik ve dayanışma duygularımızı her zaman canlı tutan kadınlarımızı, sadece bugünde değil, yaşamın her gününde ve anında sevdiğimizi, saydığımızı ve önemsediğimizi göstermeliyiz. Fedakârlığın simgesi kadınlarımıza atfedilen bu özel günde, başta şehit annelerimize ve şehit eşi hanımefendiler olmak üzere tüm kadınlarımıza saygılarımı sunuyor, hürmetle selamlıyorum” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.