Kaymakam Vardar esnalarla bir araya geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kaymakam Vardar esnalarla bir araya geldi
27 Ara 2017 / Çar 17:13
/ 80 Kez Okundu
| |

VAN (İHA) – Van’ın Özalp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Vardar, ilçe esnafı ile bir araya geldi

VAN (İHA) – Van’ın Özalp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Vardar, ilçe esnafı ile bir araya geldi.
Özalp Belediyesi Bakım ve Onarım Kademesi yemek salonunda yapılan toplantıya Özalp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Vardar, İlçe Müftüsü Nihat Koç, Milli Eğitim Müdürü M. Salih Aksoy, kurum amirleri ve ilçe esnafı katıldı. Toplantıda konuşan Kaymakam Vardar, “Toplantımızın asıl amacı, esnaflarımızı dinlemektir. Hem kaymakamlık hem de belediyemizin kurum amirleri buradadır. Bizler teker teker sizlere söz vereceğiz, sizlerin taleplerini dinleyeceğiz” dedi.
İlçe esnafları adına sorunları anlatan Abdullah Sancar ise, “ Kaymakamlık ve belediye olarak bu yıl yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı sizlere teşekkür ederiz. İlçenin en büyük sorun su ve başıboş sokak köpekleridir” diye konuştu.
Suyun VASKİ’de eleman olmamasında kaynaklanan bir sorun olduğunu ve sorunun çözüleceğini açıklayan Vardar, başıboş sokak köpekleri konusunda ise, “Kırsal kesimlerden ilçe merkezine bırakılan sokak köpeklerine bir çare bulanamıyor. Biz belediye olarak sokak köpeklerini toplayarak Van’da yapımı tamamlanan barınaklara bırakıyoruz. Sokak köpeklerinin toplanmasında hiç bir şekilde eziyet etmeden ilaç, bayıltıcı kullanmadan bine yakın hayvanı topladık. Her nedense kırsal mahallelerden tekrar atılıyor” ifadelerini kullandı.
Diğer esnafların sorunlarını da dinleyen Vardar, notlar alarak çözüm için çalışacaklarını söyledi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.