Kaymaklı’da sigarayı bırakan vatandaşlar ödüllendirildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kaymaklı’da sigarayı bırakan vatandaşlar ödüllendirildi
09 Şub 2018 / Cum 12:25
/ 43 Kez Okundu
| |

Kaymaklı Belediyesi tarafından 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü’nde, sigarayı bırakan vatandaşlar için ödül töreni düzenlendi

Kaymaklı Belediyesi tarafından 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü’nde, sigarayı bırakan vatandaşlar için ödül töreni düzenlendi.
Kaymaklı Belediyesi tarafından ’9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü’ kapsamında 1 ay önce başlatılan ’Kaymaklı sigarayı bırakıyor’ etkinliğiyle birlikte sigarayı bırakan 10 kişi için tören düzenledi. Sigarayı bırakan vatandaşlara sertifika ile birlikte spora teşvik amacıyla eşofman takımı ve spor ayakkabısı hediye edildi.
Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, “9 Şubat sigaraya karşı bir farkındalık oluşturma ve sigarayı bırakma günü olarak önem arz ediyor. Sigara içenler harcamalarından öteye sağlıklarını da yakmaktadırlar. Milli servetimizi, özellikle genç canlarımızı, ihtiyarlarımızı korumak için bu farkındalığı oluşturmamız gerekiyor. 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü, sigara kullanma alışkanlığı olan insanların sigaranın zararları konusundaki bilgilerini artırmak suretiyle, insanların sigara kullanma alışkanlığından uzaklaşmasına sebep olacak birtakım davranış değişikliklerine sebep olmaktır. Sigarayı bırakan arkadaşlara ömür boyu mutluluklar diliyorum. Kendileri için yaptıkları bu mücadelenin sigara içenlere örnek olmasını diliyorum” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.