Kayseri Şeker taşımacılık filosunu gençleştirdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kayseri Şeker taşımacılık filosunu gençleştirdi
15 Mar 2018 / Per 17:20
/ 115 Kez Okundu
| |

Kayseri Şeker, Taşımacılık filosunu gençleştirerek ulusal ve uluslar arası taşımacılık sektörünün taleplerini karşılama yolunda kendisini geliştirmeye devam ediyor

Kayseri Şeker, Taşımacılık filosunu gençleştirerek ulusal ve uluslar arası taşımacılık sektörünün taleplerini karşılama yolunda kendisini geliştirmeye devam ediyor.
Kayseri Şeker iştiraklerinden olan Panpet Petrol Taşımacılık Şirketi bünyesine öz kaynakları ile kattığı 14 adet 2018 model çekici, 15 adet 2018 model dorsenin teslim töreni Kayseri Şeker meydanında yapıldı. Törene Krone Türkiye Ceo’su Rıza Akgün, İveco Türkiye Genel Müdürü Roberto Camatta, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Panpet Şirketi Yöneticileri, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Osman Canıtez, Şeker-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı ve çalışanlar katıldılar. İveco Türkiye Genel Müdürü Roberto Camatta; " Kayseri Şeker sektöründe çok güzel ürünler üretmeye çalıştığı gibi bizler de daha iyi kamyonlar yapmaya çalışıyoruz. Kayseri Şeker’de yapılan tören bizim için çok önemlidir. Çünkü, son iki yıldan beri Türkiye’de ağır vasıta sektörü yavaşlama, hatta gerileme gösterirken Kayseri Şeker’in bu girişimlerini sektörümüz açısından önemli bir gelişme olarak takdirle karşılıyoruz" dedi. Krone Türkiye Ceo’su Rıza Akgün sektörde Panpet şirketinin yurt içi ve yurt dışı taşımacılıktaki sektörün öncü firmalarından birisi olmayı başardığını belirtti.
Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ise; "2018 kampanya dönemine Panpet şirketimizin böyle hayırlı bir hizmet ile başlamanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Panpet 2010 yılında 50 tır ve çekici 36 ay vade ile alınarak bizim göreve başladığımız 2011 yılı Ocak ayında bir taksiti ödenmişti. Kayseri Şeker borç batağındaydı ve bu tırların da 35 taksiti ödenecekti. Ama uygulanan mali disiplin sayesinde bütün bu ödemeler yerinde ve zamanında yapılarak sorunlar aşıldı. Şimdi ise o günkü Panpet’ten bugün filosunu yabancı kaynak, banka kredisi kullanmadan kendi öz kaynakları ile yenileyebilen bir şirket haline gelmeyi başardık" dedi.
Dualar eşliğinde kesilen kurban sonrasında araçlar ve dorseler Kayseri Şeker Panpet şirketine teslim edildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.