Kayyum başkandan duygulandıran hareket

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kayyum başkandan duygulandıran hareket
02 Mar 2018 / Cum 10:43
/ 60 Kez Okundu
| |

Batman Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulanan ayakkabı boyacılarına Batman Belediyesi logolu boya sandığı hediye edilmeye başlandı

Batman Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulanan ayakkabı boyacılarına Batman Belediyesi logolu boya sandığı hediye edilmeye başlandı. İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararneme (KHK) ile Batman Belediye Başkanlığına görevlendirilen Ertuğ Şevket Aksoy, bedensel engelli boyacıya yeni sandığını hediye ederken, boyacının yerine sandık başına oturup ayakkabı temizledi.
Batman’da görsel anlamda daha iyi şartlarda hizmet vermesi için ayakkabı boyacılığı yapanlara belediye özel boya sandığı yaptırdı. Yaklaşık 2 bin 500 TL’ye mal olan özel boya sandıklarının ilki bir kahvehane önünde uzun yıllardan bu yana ayakkabı boyacılığı yapan Eşref Bozdemir’e hediye edildi. Bedensel engelli olan Eşref Bozdemir’e yeni ve modern boya sandığı hediye eden Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, boya fırçasını eline alarak Bozdemir’i müşteri koltuğuna oturttu. Engelli vatandaşın ayakkabısını fırçalayarak temizleyen Başkan Vekili Aksoy, sosyal projeleri arasında bulunan bu tür çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

25 yıldır ayakkabı boyuyor
Belediye Başkan Vekili Aksoy tarafından hediye edilen yeni ayakkabı sandığına sahip olan bedensel engelli Eşref Bozdemir teşekkür ederek, “Tebrik ediyorum bize böyle bir şey yapmalarından dolayı. 25 yıldan bu yana boyacılık yapıyorum. 95 yılından bu yana bu işi yapıyorum. Evliyim, bu işi yaparak ailemi geçindiriyorum" dedi.
Belediye Başkan Vekili Aksoy’un boyacının sandığına oturup bedensel engelli boyacının ayakkabısını temizlediğini gören vatandaşlar, Aksoy’un halk adamı olduğunu ve bu davranışının kendilerini çok duygulandırdığını söyledi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.