Kayyum, öğrencilerin isteklerini yerine getirdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kayyum, öğrencilerin isteklerini yerine getirdi
20 Ara 2017 / Çar 11:52
/ 77 Kez Okundu
| |

Diyarbakır’ın merkez Kayapınar İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr

Diyarbakır’ın merkez Kayapınar İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, kendisine mektup yazarak ihtiyaçlarını anlatan öğrencilerin isteklerini yerine getirdi.
Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, kendisine mektup yazarak ihtiyaçlarını anlatan öğrencilerin isteklerini yerine getirdi. Balcı, ilçede fakir-fukara, yetim-öksüz, engelli, şehit-gazi yakını çocuklar başta olmak üzere tüm ihtiyaç sahibi öğrencilere mektup göndermiş ve ihtiyaçlarını, gerçekleştirmek istediği hayalleri için öğrencilerin kendilerine cevap yazmalarını beklediğini belirtmişti. Balcı’nın gönderdiği mektuba cevap veren öğrencilerin yazdığı mektupları birer birer incelendikten sonra planla yapan belediye çalışanları, öğrencilerin isteklerini yerine getirdi. Mektubunda bir istekte bulunmayan veya manevi bir talepte bulunan öğrencilere ise kırtasiye yardımı yapıldı.
İlk hediye dağıtımı Huzurevleri Mahallesi Mehmet İçkale İlkokulunda bulunan 558 öğrenciye yapıldı. Kayapınar Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Mustafa Çelik, belediye personelleri ve okul yönetimi katıldı. Hediye dağıtımının ardından sevinçleri gözlerinden okunan öğrenciler, Çelik’e teşekkürlerini iletti.
“Kaymakamınızdan Mektup Var Projesi” kapsamında 3 bin 54 öğrencinin mektup yazdığını belirten Çelik, “Mektup yazan öğrencilerin kardeşleriyle beraber 5 binin üzerinde bir öğrenci oluştu. Bunların içerisinde 75 tanesi arabalı yatak, 93 tanesi çalışma masası, bin 88 tanesi giyim, 3 bin tanesi kırtasiye, 61 tanesi gıda, 165 tanesi oyuncak, 15 tanesi de genç odası istedi. Bu 3 bin kırtasiye yardımının içerisinde başkana teşekkür eden, hiçbir ihtiyacının olmadığını sadece kendisini görmek istediğini, Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan ile tanışmak isteyenler, bu ve buna benzer tekil veya manevi talebi olan öğrencilere kırtasiye yardımında bulunduk. Bugün Mehmet İçkale İlkokulunda bulunuyoruz. Öğrencilere kırtasiye malzemelerini dağıttık. Oyuncak, arabalı yatak gibi eşyaları da hafta içerisinde evlere teslim edilmek suretiyle gerçekleştirmiş olacağız” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.