Keçiören Belediyesinden "Başkanım Mahallemde" etkinliği

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Keçiören Belediyesinden
08 Mar 2018 / Per 10:16
/ 42 Kez Okundu
| |

Keçiören’i katılımcı bir anlayışla yöneterek adım adım gezen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Başkanım Mahallemde" etkinliği ile Karargahtepe Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi

Keçiören’i katılımcı bir anlayışla yöneterek adım adım gezen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Başkanım Mahallemde" etkinliği ile Karargahtepe Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
Karargahtepe Mahalle Konağı’nda Muhtar Ali Bulut ve mahalle sakinlerinin katıldığı etkinlikte Başkan Ak, belediyenin hizmet ve yatırımlarını anlatarak, talep, şikayet ve önerileri dinledi. Her mahalleye eşit hizmet götürdüklerinin altını çizen Başkan Ak, "Her mahallemizin ihtiyaçları doğrultusunda Keçiören’in bütününe eşit hizmet götürüyoruz. Keçiören’e kazandırdığımız Gümüşdere Ihlamur Vadisi, en büyük spor salonu Taha Akgül Spor Salonu gibi yatırımlarımızdan da herkesin haberdar olmasını ve bu tesislerden yararlanmasını arzuluyoruz. Çünkü yaptığımız her yatırımı, her hizmeti insan için yapıyoruz. Tesisler insanla anlamlı" diye konuştu.
Mahalle buluşmaları ve halk günleri vasıtasıyla herkese ulaşmaya çalıştıklarına dikkat çeken Başkan Ak, "Bu buluşmalar sayesinde vatandaşımızın önerilerini ve taleplerini dinleyerek Keçiören’i birlikte yönetiyor, görüşlerinin bizler için çok değerli olduğunu hissettiriyoruz. Biz Keçiören olarak 917 bin nüfuslu büyük bir aileyiz ve bu ailenin her bir ferdine ulaşmanın gayretindeyiz" ifadelerini kullandı.
Kuru pasta ve çay ikramının yapıldığı samimi buluşmada vatandaşlar, Başkan Ak’a hizmet ve yatırımlar için teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.