Kepez’de iş garantili meslek kursu kayıtları başladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kepez’de iş garantili meslek kursu kayıtları başladı
30 Oca 2018 / Sal 12:21
/ 20 Kez Okundu
| |

Kepez Belediyesi ve İŞKUR işbirliği ile Antalya Kepez Meslek Edindirme Kursları(AKMEK), iş garantili yeni kurslar açıyor

Kepez Belediyesi ve İŞKUR birliği ile Antalya Kepez Meslek Edindirme Kursları(AKMEK), garantili yeni kurslar açıyor.
Kepez Belediyesi’nin bir sosyal hizmeti olan AKMEK, yeni dönemde yeni hizmetlere imza atıyor. İŞKUR birliği ve IC Hotels güvencesi ile açılacak kat hizmetleri ve servis komi kursları, başarılı kursiyerlerine yüzde yüz garantisi de verecek. Altınova Kurs Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan kurslar için başvurular Sakarya Kurs Merkezi’ne yapılacak. Kat Hizmetleri için yaşları 18 ile 40 arasında değ en bay ve bayan kursiyerler, servis departmanı içinde 18 ile 28 yaş aralığında bay ve bayan kursiyerler alınacak.

Kurs kayıtları başladı
AKMEK Altınova Kurs Merkezi’nde yaklaşık iki aylık bir kurs döneminden geçen başarılı olarak sertifika almaya hak kazanan kursiyerleri, IC Hotels’de imkanı bekliyor. Yüzde yüz garantisi sunan meslek edindirme kursları Kepez Belediyesi’nin istihdama katkı sağlamak amacı ile ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Kepez’de istihdamı desteklemek amacı ile Kepez Belediyesi öncülüğünde düzenlenen proje ile onlarca kursiyer iki aylık eğitimin ardından kendi alanlarında uzman personeller olarak başı yapacaklar.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.