Kepez’de Şehir Buluşmaları

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kepez’de Şehir Buluşmaları
06 Mar 2018 / Sal 11:18
/ 64 Kez Okundu
| |

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Şehir Buluşmaları kapsamında Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne (AESOB) bağlı oda başkanlarıyla birayaraya geldi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Şehir Buluşmaları kapsamında Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne (AESOB) bağlı oda başkanlarıyla birayaraya geldi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Şehir Buluşmaları programı kapsamında AESOB’ne bağlı merkezdeki yeni seçilen 35 oda başkanıyla bir araya geldi. Tütüncü’nün ev sahipliğinde Macera Orman’daki restoranda gerçekleşen buluşmaya AESOB Başkanı Adlıhan Dere, birliğe bağlı 35 odanın başkanı, Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk ile Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy katıldı.

“Esnafla omuz omuza, kol kolayız”
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, seçimli genel kurullarını tamamlayan oda başkanlarına görevlerinde başarılar diledi. Bugüne kadar AESOB ve ona bağlı odalar ile omuz omuza ve kol kola olduklarının altını çizen Başkan Tütüncü, “Esnafımıza yönelik birçok örnek çalışmayı onlarla birlikte sürdürdük, sürdürmeye de devam edeceğiz. Bu buluşmamız bir anlamda esnafımıza ve onların temsilcilerine bir teşekkür yemeğidir” dedi.

Dere: “18 oda başkanı değişti”
AESOB Başkanı Adlıhan Dere ise, “Antalya merkez’de 37, ilçelerde 38 odamız var. Şu ana kadar merkezde 37, ilçelerde 34 odamızın seçimlerini tamamladık. Merkezde 9, ilçelerimizde 9 olmak üzere 18 oda başkanımız değişmiş oldu. AESOB’un seçimli genel kurulu da Mimar Sinan Kültür Merkezi’nde 1 Mayıs’ta yapılacak.”
Konuşmaların ardından Başkan Hakan Tütüncü, sohbet ettiği oda başkanlarının taleplerini dinledi. Oda başkanları da, Tütüncü’nün esnafa gösterdiği ilgi ve alakadan duydukları memnuniyeti dile
getirdiler.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.