Keşan-Malkara karayolunda sürüklenen köpek sahiplendirildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Keşan-Malkara karayolunda sürüklenen köpek sahiplendirildi
06 Mar 2018 / Sal 17:46
/ 58 Kez Okundu
| |

Edirne’nin Keşan ilçesinde geçtiğimiz Şubat ayında Keşan-Malkara kara yolunda kamyon kasası arkasında sürüklenirken görüntülenen ve bakım için Keşan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne teslim edilen kangal cinsi köpek, gerekli tedavi ve bakım uygulandıktan sonra duyarlı bir vatandaş sahiplenildi

Edirne’nin Keşan ilçesinde geçtiğimiz Şubat ayında Keşan-Malkara kara yolunda kamyon kasası arkasında sürüklenirken görüntülenen ve bakım için Keşan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne teslim edilen kangal cinsi köpek, gerekli tedavi ve bakım uygulandıktan sonra duyarlı bir vatandaş sahiplenildi.
Veteriner İşleri Müdürlükten yapılan bilgilendirmede, söz konusu köpeğin, olayın vuku bulmasının ardından Milli Parklar Edirne Müdürlüğü tarafından bakımının yapılması için Keşan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı Keşan Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evine teslim edildiği belirtildi. Bakımları yapılan ve küpelenerek kayıt altına alınan köpeğin kısırlaştırıldığı ve barınakta koruma altına alındığı bildirildi.
Müdürlük yetkilileri söz konusu köpeğin Keşan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından Korucuköy’den duyarlı bir vatandaşa sahiplendirildiği dile getirildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.