Keşan’da açık kömüre rekor ceza

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Keşan’da açık kömüre rekor ceza
08 Kas 2017 / Çar 16:55
/ 30 Kez Okundu
| |

Edirne’nin Keşan ilçesinde hava kirliliğinin önlenmesi amacıyla alınan tedbirlere uymayan toplu konut yönetimine ve kömür satan bir firmaya 13’er bin TL para cezası kesildi

Edirne’nin Keşan ilçesinde hava kirliliğinin önlenmesi amacıyla alınan tedbirlere uymayan toplu konut yönetimine ve kömür satan bir firmaya 13’er bin TL para cezası kesildi.
Yapılan bir ihbar üzerine bir kooperatifin kazan dairesinde inceleme yapan Keşan Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin, kazan dairesinde açık kömür tespit ettiği öğrenildi. Yapılan inceleme sonucunda kazan dairesine dökülen açık kömürlerin toplanarak şehir dışına çıkartıldığı ve hem kooperatif yönetimine hem de kömürleri getiren firmaya yaklaşık 13’er bin TL ceza uygulandığı bildirildi.
Yaklaşık 10 gün önce vatandaşlardan, kazan dairesine gece geç saatlerde kamyonlarla açık kömür getirildiği yönünde Keşan Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ihbarda bulunulmuştu.
İhbarın ardından, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin kazan dairesinde inceleme yaptığı ve içeride yaklaşık 60 ton açık kömür tespit ettiği belirtildi.
Açık kömürleri tutanak altına alan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin, kooperatif yönetimine ve kömürleri getiren firmaya 13’er bin TL ceza uyguladığı kaydedildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.