Kılıç karanfil dağıttı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kılıç karanfil dağıttı
09 Mar 2018 / Cum 12:26
/ 52 Kez Okundu
| |

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle ilçedeki kadınlara karanfil dağıttı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle ilçedeki kadınlara karanfil dağıttı.
Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, sosyal tesislerdeki eğitim gören bayan kursiyerlerin ardından bayan esnafa, bayan öğretmenler ve belediye personelinin kadınlar gününü kutlayarak, karanfil dağıttı. Kadınların sosyal yaşamın ve aile hayatının vazgeçilmez bir unsur olduğunun altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, “İslam’da hem de Türk geleneğinde kadına büyük değer verilmiştir” dedi. Aile kurumunun temel taşı olan kadınların değerlerin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusu olduğunu belirterek, "Kadınlarımız, hayatımızın her alanında sınırsız sevgisi, hoşgörüsü, fedakarlığı ve yetiştirdiği evlatlar ile geleceğimizi şekillendiren kutsal varlıklardır. Bizim medeniyetimizin temel direklerinden biri olan kadınlar, asla sosyal hayattan soyutlanamaz. Peygamber Efendimiz asla hanımlarına sert davranmamış, aksine her daim iyi davranarak, şefkatle yaklaşmıştır. Kurtuluş savaşında cephede cephane taşıyan, savaşta askerlerle omuz omuza savaşan şanlı tarihimize isimlerini yazdıran Kara Fatma, Nene Hatun, Şerife Bacı’da bir anne bir kadın olduğunu asla unutmamalıyız. Kadına verilen değer, uygar toplum olmanın en önemli göstergesidir. Kadınlarımız, evlatlarımızı taşıyan, dünyaya gelmesine vesile olan ve onları yetiştiren muazzez varlıklardır. Herkes, bu bilinçle kadınlarımıza yaklaşmalı ve davranışlarında ehlisünnet yolundan şaşmamalıdır. Bu vesile ile kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten duygularımla kutlarım” diye konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.