Kırklareli Belediyesi’nden Mehmetçiğe destek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kırklareli Belediyesi’nden Mehmetçiğe destek
12 Mar 2018 / Pzt 17:10
/ 35 Kez Okundu
| |

Kırklareli Belediyesi tarafından Afrin’de Zeytin Dalı Harekatı’nı yürüten Mehmetçik için destek kampanyası başlatıldı

Kırklareli Belediyesi tarafından Afrin’de Zeytin Dalı Harekatı’nı yürüten Mehmetçik için destek kampanyası başlatıldı.
Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin’e yönelik gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan Mehmetçiğe destek kampanyası başlattı.
18 Mart’ta sona erecek olan kampanyaya dair açıklamalarda bulunan Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, mektup, yiyecek ve giyecek gibi isteğe bağlı tüm hediyelerin kabul edileceğini belirtti.

"Hediyelerimizle selam göndermek, yanlarında olduğumuzu hissettirmek istiyoruz"
Kesimoğlu yaptığı açıklamada, "Mehmetçiğimiz bizim için çarpışırken onu unutmuyor, bir nebze olsun hediyelerimizle selam göndermek, yanlarında olduğumuzu hissettirmek istiyoruz. Vatandaşlarımızın da destekleri ile Afrin’deki kahraman askerlerimizi mutlu etmek ve onların gücüne güç katmak istiyoruz. Vatandaşlarımız Afrin’e göndermek istediği hediyeleri Belediyemiz Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğüne, Zabıta Müdürlüğüne ve Kültür Sosyal İşler Müdürlüğüne teslim edebilirler. Günlerdir Afrin’de devam eden bir operasyonumuz var. Mehmetçiğimiz canı pahasına ülke topraklarının birlik ve bütünlüğü için çalışıyor. Askerlerimize destek olmak adına elimizden gelen tüm desteği sağlayacağız. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Mehmetçiğimiz bir kartal gibi Afrin’de kendini gösteriyor. Türk ordusu ve Türk milleti her şeyin üstesinden gelecek güçte ve kuvvettedir. Kalbimiz şanlı Türk ordumuzla birlikte" dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.