Kırklareli’de Muhasebeciler Günü kutlamaları

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kırklareli’de Muhasebeciler Günü kutlamaları
02 Mar 2018 / Cum 18:35
/ 31 Kez Okundu
| |

Kırklareli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Faruk Azabağaoğlu, Muhasebeciler Günü nedeniyle ilçede faaliyet gösteren muhasebeciler ile bir otelde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi

Kırklareli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Faruk Azabağaoğlu, Muhasebeciler Günü nedeniyle ilçede faaliyet gösteren muhasebeciler ile bir otelde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.
Programa, Kırklareli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanlını Faruk Azabağaoğlu, il merkezi ve ilçelerinde faaliyet gösteren serbest muhasebeci ve aileleri katıldı.
Programda sözlerine muhasebeciler gününü kutlayarak Başkan Faruk Azabağaoğlu, kahvaltıya katılım gösterenlere teşekkür etti. Faruk Azabağaoğlu, “Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik mesleğinin toplumun tüm kesimlerine tanıtılması, ülke ekonomisine ve iş dünyasına sunduğu değer ve faydaya ilişkin farkındalığın arttırılması amacıyla 1-7 Mart Muhasebe Haftası olarak kutlanmaktadır” dedi.

“Ülkemiz ve işletmelerimizin gelişimi için çalışıyoruz”
Azabağaoğlu konuşmasında, Türkiye’de faaliyet gösteren muhasebecilere dair de bilgiler vererek, “13 Haziran 1989 tarihinde yürürlüğe giren, 3568 sayılı Meslek Yasasına istinaden 109 bini aşan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Yeminli Mali Müşavir ile 18 bin stajyer ülke genelinde faaliyet göstermektedir. 77 Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve 8 Yeminli Mali Müşavir Odası TÜRMOB çatısı altında hizmet vermektedir. 28 yıl önce yasal statüsüne kavuşan Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik mesleği, kurumsallaşma sürecini tamamlayarak, ülkemizin iktisadi hayatının vazgeçilmez bir kurumu haline gelmiştir. Kaliteli hizmet sunarak, işletmelerimizin gelişimine katkı vererek, güvenilir işletme danışmanlığı vizyonumuzla ülkemize ve işletmelerimize hizmet ediyoruz” dedi.

“Ülkemizin yaşadığı her sıkıntı ve sorun bizlerinde sorunu ve sıkıntısıdır”
Ülke gündemine de değinen Azabağaoğlu, “Ülkemizin yaşadığı her sıkıntı ve sorun bizlerin de sıkıntısıdır. Mali müşavirler barıştan, demokrasiden, adaletten yanadır. Barışı, demokrasiyi, adaleti yok etmek isteyen terörün dimdik karşısındadır. Ülkemizin güvenliği için tehdit oluşturan terör oluşumlarına karşı başlatılan Zeytin Dalı operasyonun başarıyla sonlanması, bölgeye ve ülkemize barış ve huzur getirmesi en büyük temennimizdir. Şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza şifalar dileriz. Şehit ve gazilerimizi bir kez daha minnetle anıyoruz” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.