Kırşehir Sağlık Çalışanları Derneği Başkanı Yasin Yavuz: “Müslüman halklar katledilmiş, İslam ülkeleri güçsüzleştirilmiş”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kırşehir Sağlık Çalışanları Derneği Başkanı Yasin Yavuz: “Müslüman halklar katledilmiş, İslam ülkeleri güçsüzleştirilmiş”
10 Ara 2017 / Paz 09:20
/ 33 Kez Okundu
| |

Kırşehir Sağlık Çalışanları Derneği Başkanı Yasin Yavuz, ABD Başkanı Trump’un Kudüs’ün İsrail’in başkenti söylemini tanıması üzerine yaptığı açıklamada, Müslümanların bölgede katledildiğini İslam ülkelerinin ise güçsüzleştirildiğini söyledi

Kırşehir Sağlık Çalışanları Derneği Başkanı Yasin Yavuz, ABD Başkanı Trump’un Kudüs’ün İsrail’in başkenti söylemini tanıması üzerine yaptığı açıklamada, Müslümanların bölgede katledildiğini İslam ülkelerinin ise güçsüzleştirildiğini söyledi.
İslam aleminin kanayan yarası Kudüs’ün acılarının her gün arttırdığını ifade eden Yavuz, “Söndürülemeyen yürek yangını Kudüs oldu. Maalesef son yıllarda bu yangının gönül coğrafyamıza sıçraması ve Ortadoğu’nun da yangın yerine dönmesi ile acılarımız her geçen gün katmerlendi.
Ortadoğu’ da yaşayan Müslüman halklar son yıllarda vahşice katledilmiş ve bölgedeki İslam Ülkeleri paramparça edilerek güçsüzleştirilmişlerdir.
ABD başkanı Trump’ un Devlet olarak Kudüs’ ü İsrai’in başkenti olarak resmen tanıdıklarını açıklaması bardağı taşıran son damla olmuş, İsrail’ in kurulmasıyla adım adım uygulamaya konulan Siyonist planın hangi amaca hizmet ettiği somut olarak anlaşılmıştır”dedi.
ABD’nin maceracı politikalara girdiğini belirten Yavuz, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Bizler Türk Milleti olarak ABD ve İsrail’ i bu maceracı politikalardan uzak durmaları konusunda uyarıyoruz. Uluslar arası hukuku hiçe sayarak aldıkları bu yanlış karardan biran önce dönerek İslam aleminin sabrını daha fazla zorlamamaları hususunda onları uyarıyoruz.
Aksi takdirde bu umursamaz ve tehditkar politikaları karşısında birbirine kenetlenen İslam ülkelerinin öfkelerinden kendilerini kurtaramayacaklardır.
Günümüzde Kudüs’ ü işgal ederek amaçlarına ulaşacaklarını düşünen Siyonist - Haçlı ittifakının uzun zamanlı, asıl hedefinde bütün İslam aleminin olduğu aşikardır. Zamanı geldikçe uygulamaya koydukları planlarının ve amaçlarının önünde en büyük engel olarak Türkiye’ yi görmektedirler.
Mısır, Irak, Suriye gibi Ortadoğu’daki Müslüman ülkeleri güçsüzleştiren siyonist akıl Ülkemizi de içimizde palazlandırdıkları FETÖ ve PKK eliyle işgal etmek istemiş ancak 15 Temmuzda yedikleri büyük şamarla Türk milletinin inanç ve gücünü bir kez daha ziyadesi ile görmüşlerdir”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.