Kırşehir Şehit Aileleri Derneğinden ‘Zeytin Dalı Harekatı’na destek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kırşehir Şehit Aileleri Derneğinden ‘Zeytin Dalı Harekatı’na destek
30 Oca 2018 / Sal 13:48
/ 45 Kez Okundu
| |

Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan sınır ötesi harekata deste verdi

Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan sınır ötesi harekata deste verdi.
Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan, yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarafından başlatılan Başbakan Binali Yıldırım tarafından desteklenen ve Genel Kurmay Başkanlığı komutasında yürütülen ‘Zeytin Dalı Harekatı’ başarılı sonuçlanacağına inancımız tamdır” dedi.
Ülkemizin birlik ve beraberliği için gerek devlet büyüklerimizin gerekse ülkemizde yaşayan tüm Müslüman aleminin bu operasyona destek vermelerinin de Çanakkale ruhu olduğunu ifade eden Dernek Başkanı Kılıçaslan, “Çanakkale de kaydettiğimiz dedelerimizin evlatları olduğumuzun bir kanıtıdır ‘Zeytin Dalı Harekatı’, ülkemizin şehitler verdiği bedeller ödediği bu zor günlerde ülkemiz aleyhine söz söyleyen fikir beyan eden bildiri yayınlayan eylem ve söylemleri ile teröristlere destek veren kim olursa olsun bizim nazarımızda vatan hainidir” diye konuştu.

“ABD ve haçlı zihniyeti bilmeli biz Türkiye’yiz”
Çanakkale de iman gücü ile teknolojinin yenildiğini belirten Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kılıçaslan, “ABD ve haçlı kulübü ülkeleri bilmelidir ki biz başka ülkelere benzemeyiz. Çanakkale’de iman gücü ile sizin teknolojinizi yerle bir eden ataların torunlarız. İstanbul’u fethetmek için karadan gemileri yürüten Fatih’in torunlarıyız. Malazgirt ovasında 50 bin askerle 200 bin kişilik Bizans ordusunu dize getiren sultan Alparslan’ın torunlarıyız. Vatanımız bayrağımız, ezanımız onurumuz ve şerefimiz için bütün dünya menfaatlerine bir tarafa bırakıp şehit olmaya ant içmiş tek milletiz” ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.