Kırşehir’de gaziler haftası kutlanıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kırşehir’de gaziler haftası kutlanıyor
19 Eyl 2023 / Sal 15:02
1 dk okuma / 17 Kez Okundu
| |

Kırşehir’de kutlanan gaziler haftası programında Türkiye Şehit ve Gazi Vakfı Kırşehir Şube Başkanı Mutlu Kılıçaslan; "Bölücü terör örgütlerine karşı, beden ve canını feda eden eli kanlı terör örgütlerine karşı gözünde bayrak sevgisi dışında sevgisi olmayan insanlara karşı saygı ve sevgi en temel ihtiyacımızdır" dedi.

Kılıçaslan Cacabey Meydanında düzenlenen törende yaptığı konuşmasında; "Anadolu’yu bizlere yurt kılan atalarımızdan Türklüğün kapılarını Avrupa’ya açan aziz dedelerimize kadar tüm cihan Müslüman ve Türk olduğumuz için bizlere saldırırken bağımsızlık için düşünmeden Çanakkale’de geçit vermeyen, Sakarya, Dumlupınar ve Yemen’de destan yazan, Sarıkamış’ta soğukta donan ama bizlere esaret bırakmayan aziz atalarımızı selamlıyoruz" dedi. "Şehit ve gaziler saygı ve sevgiyi hak eder" diyen Kılıçaslan açıklamasını şöyle sürdürdü;
"Bölücü terör örgütlerine karşı, beden ve canını feda eden eli kanlı terör örgütlerine karşı gözünde bayrak sevgisi dışında sevgisi olmayan insanlara karşı saygı ve sevgi en temel ihtiyacımızdır". Programda gaziler ve şehitler anısına kahramanlık şiirleri okundu. Program; çelenk sunumuyla sona erdi.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.