Kırşehirspor eski Başkanı Berat Bıçakçı: “Belediye farkını lider olduğumuz gün hissettik”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kırşehirspor eski Başkanı Berat Bıçakçı: “Belediye farkını lider olduğumuz gün hissettik”
18 Ara 2017 / Pzt 16:58
/ 85 Kez Okundu
| |

Kırşehirspor eski başkanı Berat Bıçakçı, Kırşehir Belediyespor’un dün Bölgesel Amatör Lig’de lider olması üzerine yaptığı açıklamada Kırşehirspor’u belediyenin alması ile takımda farkın ortaya çıktığını söyledi

Kırşehirspor eski başkanı Berat Bıçakçı, Kırşehir Belediyespor’un dün Bölgesel Amatör Lig’de lider olması üzerine yaptığı açıklamada Kırşehirspor’u belediyenin alması ile takımda farkın ortaya çıktığını söyledi.
Bıçakçı, dün alınan galibiyet üzerine yaptığı açıklamada, “Kırşehir Belediyespor deplasmanda aldığı galibiyetle tüm Kırşehir halkında şampiyonluk sevinci başlamasına neden oldu. Kırşehir Belediyespor, inanıyoruz ki eski dönemlerine geri dönecek ve Kırşehirli bürokrat, iş adamı, öğrenci toplumun her kesiminin de destek sunacağı ve Kırşehirli spor severlerin kucaklayacağı bir takım oluşturuldu” dedi.
Lider olmanın önemli olduğunu ifade eden Bıçakçı, “Üstün performans sergileyerek takımımızın lider olması takdire şayandır. Ama mühim olan sezon sonuna da lider olarak ulaşmak ve guruplara kalarak hepimize Kırşehir Belediyespor’un şampiyonluk sevincini yaşatmasıdır. Bunun için de belediyenin fedakarlıktan kaçınmayarak gerekli takviyeleri yapacağını umuyorum zorlu bir ikinci yarı var. Dileğimiz bu takımın başarılı olup bizlere şampiyonluk sevincini yaşatmalarıdır. Belediyenin de bu noktada katkısının yadsınamaz olduğunu herkes gibi bizlerde biliyor ve tam destek sunuyoruz” diye konuştu.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.