Kızılay yönetim kurulu üyesi Ercan Tan, Vali Ali Hamza Pehlivan’ı ziyaret etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kızılay yönetim kurulu üyesi Ercan Tan, Vali Ali Hamza Pehlivan’ı ziyaret etti
26 Mar 2018 / Pzt 17:47
/ 318 Kez Okundu
| |

Türk Kızılayı Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Vekili Ercan Tan, beraberinde Kızılay Bayburt Şube Başkanı Fikret Aksoy, Yönetim Kurulu üyeleri Cengiz Babaoğlu ve Ensar Yerlikaya ile Vali Ali Hamza Pehlivan’ı ziyaret etti

Türk Kızılayı Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Vekili Ercan Tan, beraberinde Kızılay Bayburt Şube Başkanı Fikret Aksoy, Yönetim Kurulu üyeleri Cengiz Babaoğlu ve Ensar Yerlikaya ile Vali Ali Hamza Pehlivan’ı ziyaret etti.
Ziyarette yürütülen çalışmalar hakkında Vali Pehlivan’a bilgiler veren Tan, Türk Kızılayı’nın yurt içi ve yurt dışında birçok yardım faaliyeti gerçekleştirdiğini ve ziyaretleri kapsamında Bayburt’ta bin 50 öğrenciye giysi yardımında bulunacaklarını bildirdi. Tan, Kızılay’ın gönüllü kan bağışçısı olan ve yaptığı kan bağışları dolayısıyla geçtiğimiz aylarda Kızılay Madalyası verilen Vali Pehlivan’a katkı ve desteklerinden ötürü teşekkür etti.
Vali Pehlivan ise Türk Kızılayı’nın gerçekleştirdiği yardım faaliyetleriyle son derece önemli çalışmalara imza attığını ve Kızılay’a destek olmaya devam edeceklerini kayd etti.
Vali Pehlivan çeşitli konularda bilgi alışverişinde bulunduğu Ercan Tan ve Başkan Aksoy’a ziyaretleri vesilesiyle teşekkür ederek, çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.