Koç: “Bizler hayırseverler ile dar gelirli aileler arasında bir köprüyüz”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Koç: “Bizler hayırseverler ile dar gelirli aileler arasında bir köprüyüz”
04 Kas 2017 / Cmt 17:04
/ 8 Kez Okundu
| |

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Fatsa Şube Başkanı Nimet Koç, “Kış ayı öncesinde yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımız için çalışmalarımızı büyük bir titizlikle sürdürüp kendilerine gerekli yardımı yapılması ile rahat bir kış geçirmesini sağladık” dedi

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Fatsa Şube Başkanı Nimet Koç, “Kış ayı öncesinde yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımız için çalışmalarımızı büyük bir titizlikle sürdürüp kend ilerine gerekli yardımı yapılması ile rahat bir kış geçirmesini sağladık” dedi.
Fatsa’da uzun zamandır yardım faaliyetlerini gönüllü arkadaşlarıyla birlikte yaptıklarını belirten Nimet Koç, “Yardımlarımızı ihtiyaç sahiplerinin önceliğine göre yapıyoruz. Haftanın belirli gününde yönetim kurulumuz toplanıyor ve buradan çıkan kararları uyguluyoruz. İhtiyaç sahibi kiş ilerin ve burslu okuttuğumuz öğrenc ilerin ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir çok öğrencimize burs vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yıl boyunca düzenlediğimiz çeşitli etkinliklerden elde ettiğimiz gelirle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Aynı zamanda hayırsever esnaflarımızdan da yardım alıyoruz. Bizler hayırseverler ile dar gelirli a ileler arasında bir köprüyüz. D ileyen vatandaşımız bizlere başvurarak yardımlarını bizlere yapabilir ve bizler de bu yardımları ihtiyaç sahibi kiş ilere ulaştırabiliriz" diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.