Koca Seyit Havalimanı personeli Koca Seyit’in mezarını ziyaret etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Koca Seyit Havalimanı personeli Koca Seyit’in mezarını ziyaret etti
19 Mar 2018 / Pzt 15:39
/ 49 Kez Okundu
| |

Balıkesir’in Edremit ilçesinde hizmet veren uluslararası Balıkesir Koca Seyit Havalimanı Personeli, Çanakkale Kahramanı Koca Seyit (Seyit Onbaşı)’in mezarını ziyaret ederek dualar ettiler

Balıkesir’in Edremit ilçesinde hizmet veren uluslararası Balıkesir Koca" href="/tag/koca/"> Koca Seyit Havalimanı Personeli, Çanakkale Kahramanı Koca" href="/tag/koca/"> Koca Seyit ( Seyit Onbaşı)’in mezarını ziyaret ederek dualar ettiler.
Çanakkale Savaşlarında tek başına dev top mermisini sırtlayarak düşman gemisini batıran Koca" href="/tag/koca/"> Koca Seyit’i ismini taşıyan Koca" href="/tag/koca/"> Koca Seyit Havalimanı Personeli unutmadı ve mezarını ziyaret etti. Havalimanı Müdürü Mehmet Kaya ismini gurur ile taşıdıkları Koca" href="/tag/koca/"> Koca Seyit’i mezarı başında ziyaret ettiklerini ve personel ile birlikte dualar okuduklarını ifade etti. Koca" href="/tag/koca/"> Koca Seyit Havalimanı Personeli daha sonra Mezarı yakınında bulunan anıtları ve müzeyi ziyaret etti. Koca" href="/tag/koca/"> Koca Seyit Havalimanı Müdürü Mehmet Kaya anı defterini yazarak imzaladı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.