Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Pekin : “Burada bize çamur atılırken aynı zamanda devletimize de çamur atılıyor”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Pekin : “Burada bize çamur atılırken aynı zamanda devletimize de çamur atılıyor”
08 Mar 2018 / Per 14:12
/ 139 Kez Okundu
| |

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin, “ Burada bize çamur atılırken aynı zamanda devletimize de çamur atılıyor” dedi

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin, “ Burada bize çamur" href="/tag/camur/"> çamur atılırken aynı zamanda devletimize" href="/tag/ devletimize/"> devletimize de çamur" href="/tag/camur/"> çamur atılıyor” dedi.
Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin Pazar günü düzenlenecek kongre öncesin de hakkında çıkan iddialara düzenlediği basın toplantısında yanıt verdi. Toplantıda yönetim kurulu üyeleri Osman Özcan, Hakan Sin, Fuat Özdağ ve Nail Kurter yer aldı.
Toplantıda yaptığı konuşmasında seçimler de şaibe olduğu iddiasına yanıt veren Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Pekin, “Biz tarihi olan bir devletin mensuplarayız. Bu devlet öyle kolay kurulmadı. Biz bu devlete çamur" href="/tag/camur/"> çamur ata ata ancak devletimizi yok e deriz. Komşularımızdaki durum zaten malum. Eğer seçim de şaibe vardıysa ne den seçim den sonra şikayet edilmedi. Seçimler Yüksek Seçim Kurulu tarafından yapılıyor. Kesinlikle Ahmet Pekin, Hasan ya da Hüseyin yapmıyor. Burada bize çamur" href="/tag/camur/"> çamur atılırken aynı zamanda devletimize" href="/tag/ devletimize/"> devletimize de çamur" href="/tag/camur/"> çamur atılıyor. Eğer seçim de şaibe var deyip bunu söylüyorsanız devlete saygısızlık yapıyorsunuz, biz de bunu yaptırmayız” dedi.
Yapılan organizasyonlarda kendilerinin de odaya maddi yardım yaptıklarını belirten Başkan Pekin, “Odamızın borçlandırıldığı söyleniyor. Bu odanın bütçesi belli. Nasıl borçlandıracağız onu da ben çözemedim. Gümrük Ticaret Bakanlığı’na bağlı bir kuruluş. 930 tane üyemiz var. 170 kişi aidatını ö demiş. Biz o insanlara bir sabırla, ilgiyle yaklaşıyoruz. Kaldı ki biz Ankara’ya gidip gelişlerimiz de, yapmış olduğumuz organizasyonlarda ben şahsi cebim den, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız şahsi ceplerin den bu odaya yardım etmişlerdir. Herhal de bizim arkadaşlarımızın odaya yardım etmelerini borç olarak değerlendirdiler. Kafaları karışmış çünkü insanlar mad desel oldukları için bu insanların gönül den maddi ve manevi isteklerini anlayamıyor demektir” şeklin de konuştu.
Çok önemli projelerin odluğunu belirten Pekin, “Şuana kadar bizim yapmış olduğumuz hayati önem taşıyan 3 tane proje var. Arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum. Bütün yönetim kurulu ve komisyon üyesi arkadaşlarım bütün projeleri kendileri takip ediyor. Ama Kocaeli ve Türkiye’yi ilgilendiren 3 tane proje WEB Tapu, Belediye İş Takip Protokolü, Dijital Oda. Bunlar internet çağında yaşadığımız şu ortamda mesleklerimizin ileriye gitmesi için ihtiyaç olan devletin işleyişinin de tamamen elektronik ortamda olması, bizim de mesleğimizi yarınlarda bu şekil de yapmamızı gerektirecek. Bizim yapmış olduğumuz bu projeleri diğer odalarımız bu projeleri fark olarak vermişlerdir” ifa delerini kullandı.
Tüm siyasi partilere eşit mesafe de olduklarını dile getiren Pekin, “Biz etik kurallara dikkat ediyoruz. Bir meslek odası olduğu için hiçbir siyasi partiyle birinci derece den ilişkisi yok ama bütün siyasi partiler de eşit mesafe de. Tamamıyla bu odayı bütün yöneticilerimizle, alt kadrolarımızla birlikte yönettiğimiz için alınan kararların hepsi meslek odamıza katkı sağlasın derdin deyiz” dedi.
Basın toplantısı çekilen toplu fotoğrafın ardından sonlandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.