Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nden İHA’ya 2 ödül

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nden İHA’ya 2 ödül
16 Oca 2018 / Sal 14:23
/ 57 Kez Okundu
| |

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin 16 Ocak Basın Onur Günü kutlamaları kapsamında düzenlediği 4

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin 16 Ocak Basın Onur Günü kutlamaları kapsamında düzenlediği 4. Gazetecilik Yarışması’nda, İhlas Haber Ajansı Kocaeli Haber Müdürü Refik Fidan ve muhabir Samet Kahraman, ödüle layık görüldü.
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen 16 Ocak Basın Onur Günü kutlamaları Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın katılımıyla başladı. Etkinlikler kapsamında düzenlenen 4. Gazetecilik Yarışması’nda İhlas Haber Ajansı Kocaeli Haber Müdürü Refik Fidan ve muhabir Samet Kahraman ödüle laik görüldü. Refik Fidan “İhtiyar delikanlıların ATV keyfi gençlere taş çıkarıyor” haberi ile Görüntülü Haberler dalında mansiyon ödülüne, Samet Kahraman ise “Bu sınıfta herkes en az iki enstrüman çalabiliyor” haberi ile Haber kategorisinde 3.’lük ödülü aldı.
İzmit Sabancı Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve ev sahipliğini Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol’un yaptığı törene Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın yanı sıra, Kocaeli Valisi Hasan Hüseyin, Kocaeli Başsavcısı Mehmet Ali Kurt, Kocaeli il Jandarma Komutanı Osman Aslan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başka Vekili Zekeriya Özak, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve basın mensupları katıldı.
Tören, ödül alan basın mensupları ve katılan protokolün toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.