Konyaaltı Belediyesi ‘kedi barınağı’ inşasına başladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Konyaaltı Belediyesi ‘kedi barınağı’ inşasına başladı
24 Oca 2018 / Çar 14:46
/ 95 Kez Okundu
| |

Konyaaltı Belediyesi, Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi çatısı altında Türkiye’nin en modern ve donanımlı kedi barınağının yapım çalışmalarına başladı

Konyaaltı Belediyesi, Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi çatısı altında Türkiye’nin en modern ve donanımlı kedi barınağının yapım çalışmalarına başladı.
Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi çatısı altında ‘Kedi Barınağı’ yapım çalışmaları başladı. Teknolojik donanımlı ameliyathane ve muayenene odaları ile her türlü kanser ve kırık-çıktık tedavisinin yapılabildiği Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’nde 360 metrekare alana inşa edilen kedi barınağında 350 kafes yer alacak. Toplam 450 kedinin ikamet edebileceği kedi barınağı içerisinde 3 yoğun bakım, banyo ve karantina odalarıyla birlikte kedi oyun parkı da bulunacak.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sokak hayvanlarıyla ilgili olarak İlçede bir çok ilke imza attıklarını söyledi. Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kanserden kırık-çıkık tedavisine kadar pek çok işlemin yapılabildiğine dikkat çeken Böcek, bu yönüyle barınağın Türkiye’de ilk üç arasında gösterildiğini kaydetti. Buradaki başarı çıtasını daha da yukarı taşımak istediklerini dile getiren Başkan Muhittin Böcek, hayvan barınağı çatısı altında kedi barınağı inşaatına başladıklarını kaydetti.
Barınak içerisinde kediler için ayrılan bölümün ihtiyacı karşılamaya yetmediğini belirten Başkan Böcek, yeni inşa edilecek olan kedi barınağıyla bu sorunu çözeceklerini söyledi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.