Konyaaltı’nda sokak hayvanlarına öğrenci eli değdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Konyaaltı’nda sokak hayvanlarına öğrenci eli değdi
19 Şub 2024 / Pzt 09:49
/ 0 Kez Okundu
| |

Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bulunan sokak hayvanlarına öğrenci eli değdi. Sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde harekete geçen öğrenciler, barınakta bulunan yavrulu anne kulübelerinin bakım, onarım ve boyama işlemini gerçekleştirdi.

Özel bir okulun öğrencileri sosyal sorumluluk projesi bünyesinde Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bulunan yavrulu anne kulübelerinin bakım, onarımı ve boyama işlemini gerçekleştirdi.
Okukun Yardımlaşma ve Sosyal Sorumluluk Kulübü Sorumlusu Suat Ataseven, “Okulumuzda ve diğer kampüslerde yapmış olduğumuz temiz okulum temiz sınıfım etkinliklerimiz var. Burada birinci olan sınıflarımızı Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’ne getirdik. Burada sokak hayvanlarının kaldığı kulübelerimizi boyamaktayız. Bu etkinliği sürekli olarak yapmaya devam edeceğiz” dedi.
"Hem eğlendiler hem boyadılar"
Öğrencilerden Tuna Yeşilmez, “Bugün Konyaaltı Belediyesi hayvan barınaklarında bulunan sahipsiz hayvanların kulübelerini boyuyoruz. Öğretmenlerimize ve Konyaaltı Belediyesi’ne teşekkür ederiz’’ dedi.
Sudenaz Aydınlı da, “Bizler sahipsiz hayvanların kulübelerini boyamak için buraya geldik. Onların daha güzel bir ortamda barınmalarına yardımcı olmak istiyoruz’’ dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.