Kooperatifte 32 yıl sonra başkan değişti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kooperatifte 32 yıl sonra başkan değişti
23 Şub 2018 / Cum 15:58
/ 36 Kez Okundu
| |

Türkiye’nin en fazla üyeye sahip Tarım Kredi Kooperatiflerinden biri olan Ordu-Akçatepe Tarım Kredi Kooperatifi’nde 32 yıl sonra başkan değişti

Türkiye’nin en fazla üyeye sahip Tarım Kredi Kooperatiflerinden biri olan Ordu-Akçatepe Tarım Kredi Kooperatifi’nde 32 yıl sonra başkan değişti. Kooperatifin yeni Başkanı Orhan Gündoğdu oldu.
1986 yılında 12 Eylül döneminin son halkalarından olan sıkıyönetimin kaldırılmasının ardından yapılan ilk seçimde Rüştü Yüksel 688 sa yılı Akçatepe Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı oldu. Gelişen şartlar ile birlikte çiftçilerin tarım kredi kooperatiflerine üyeliklerinin artmasıyla birlikte 688 sa yılı Akçatepe Tarım Kredi Kooperatifi 6 bin 300 üyeye ulaştı. Üye sayısıyla Türkiye’nin en fazla üyeye sahip Tarım Kredi Kooperatiflerinden biri olan Ordu-Akçatepe Tarım Kredi Kooperatifi haline gelen kooperatifin bugüne kadar yapılan seçimlerinde Rüştü Yüksel tek aday olarak seçildi.
32 yıldır başkanlığı sürdüren Yüksel’in karşısına önceki gün yapılan seçimde Orhan Gündoğdu çıktı. Seçimde Orhan Gündoğdu hiç beklenmedik şekilde ezici bir üstünlük sağlayarak kooperatif başkanlığına seçildi. 32 yıl sonra başkanı değişen kooperatifte Orhan Gündoğdu başkanlığındaki yönetim kurulu Salih Cebeci, Avni Kepez, Emin Gültekin ve Nezir Cebeci’den oluştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.