Korku filmi senaristleri de bu medyumdan danışmanlık hizmeti alıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Korku filmi senaristleri de bu medyumdan danışmanlık hizmeti alıyor
11 Şub 2018 / Paz 14:45
/ 135 Kez Okundu
| |

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde yaşayan ve sıra dışı çalışmaları ile dikkat çeken Aydınlı Mehmet Hoca adlı medyum, mesleki birikimleri ile korku filmi senaristlerine de danışmanlık hizmeti verdiğini belirtti

Aydın’ın Bozdoğan ilçesin de yaşayan ve sıra dışı çalışmaları ile dikkat çeken Aydınlı Mehmet Hoca adlı medyum, mesleki birikimleri ile korku filmi senaristlerine de danışmanlık hizmeti verdiğini belirtti. Türk Patent Enstitüsü’n den adını ’Aydınlı Mehmet Hoca’ olarak tescil ettiren medyum, yoğun ilgi ne deniyle 12 kişiyi istihdam ettiğini belirterek, “Alternatif tedaviyi denemek isteyenler de ön şart önce doktora gitmiş olmaları. Doktor raporu olmayan kimseyi ka bul etmiyorum. Artık mesleki birikimlerimle senaristlere de hizmet vermeye başladım” dedi.
Aydın Bozdoğan’da bulunan merkezinin Denizli, Bodrum ve Mardin’ de şubeleri olduğunu ve talepleri karşılayamaz hale geldiğini belirten Mehmet Pala, çağrı merkezi kurduğunu ve şu anda 12 kişiyi istihdam ettiğini söyledi. Alternatif tedavi, parapsikoloji ve metafizik dallarında vatandaşlara hizmet verdiğini kay de den Mehmet Pala, “Gelenlere önce doktora gitmelerini söylüyorum. Doktor raporlarını görme den kimseye bakım işlemi yapmıyorum. Buna rağmen çok ciddi bir yoğunluk var” dedi.
Korku filmlerine de danışmanlık hizmeti veriyorum”
Kendisine gelenlerin genellikle alternatif tedaviyi denemek isteyen hastalar olduğunu kay de den Aydınlı Mehmet Hoca adıyla tanınan Mehmet Pala, “Fitoterapi ve diğer alternatif tedavi yöntemlerini uyguluyorum. Ünlü isimlerin yanı sıra zaman zaman tanınmış kişiler de ziyaret ediyor. Bazı korku filmleri için danışmanlık hizmeti de veriyoruz. Musallat, cin ve büyü gibi konuları işleyen korku filmlerinin senaristleri bizim başımızdan geçen olayları dinleyip not alıyor” diye konuştu.
“Şifayı önce hastane de arayın”
İnsanlara önceliklerinin mo dern tıp olması gerektiğini söyleyen Medyum Mehmet Pala, “Vatandaşlarımıza şifayı ilk olarak hastaneler de, doktorlarda aramaları gerektiğini tavsiye ediyoruz. Alternatif tedavi yöntemleri bir sonraki aşama olarak denenebilir. Başarılı olduğumuz birçok hasta var. Ancak mo dern tıbbın yetersiz kaldığı veya denenmek istenileceği zamanlarda biz devreye girmeliyiz. Bu vesileyle istismar edilen vatandaşlarımızı da uyarmak istiyoruz” dedi.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.