Köy Ortaokulu öğrencilerinden masa tenisi turnuvası birinciliği

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Köy Ortaokulu öğrencilerinden masa tenisi turnuvası birinciliği
14 Mar 2018 / Çar 09:26
/ 122 Kez Okundu
| |

Kırşehir’in Kaman İlçesi Çağırkan Köyü Hacı Meşhude Yılmaz Ortaokulu öğrencileri, Masa Tenisi turnuvasında ilde yapılacak bölgesel yarışmaya katılmaya hak kazandı

Kırşehir’in Kaman İlçesi Çağırkan Köyü Hacı Meşhude Yılmaz Ortaokulu öğrencileri, Masa Tenisi turnuvasında ilde yapılacak bölgesel yarışmaya katılmaya hak kazandı.
Çağırkan, Hacı Meşhude Yılmaz Ortaokulu öğrencileri Sinem Buhur, Nisa Nur Pehlivan, Melek Yaşar ve Tuğçe Nur Haskılıç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Okul Sporları müsabakalarında Masa Tenisi Yıldız Kızlar kategorisinde il birincisi oldu.
İlçede düzenlenen müsabakaların ardından öğrenciler, Kaman Kaymakamı Murat Girgin’i ziyaret etti. Başarılı öğrencileri tebrik eden Kaymakam Girgin, "Takım halinde il birincisi olarak Kırşehir’i bölgesel elemelerde temsil etme hakkı kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyorum.
Ülkemizin sadece doktor, avukat, öğretmen gibi kişilere değil aynı zamanda da başarılı sporculara ihtiyacı vardır. Kısıtlı imkanlarla bu başarıyı kazanan öğrencilerimizin hem eğitim hem de sportif başarılarını görünce bizler de mutlu oluyoruz. Eminim ki katılacakları diğer müsabakalarda da başarılı olacaklardır" dedi.
Kaymakam Girgin öğrencilere ziyaret sonrası forma, raket, top ve spor malzemeleri hediye etti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.