Kozlu Belediyesi’nden özel öğrencilere özel program

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kozlu Belediyesi’nden özel öğrencilere özel program
26 Eki 2017 / Per 01:39
/ 3 Kez Okundu
| |

Kozlu Belediyesi, Yakın İlgi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki öğrencilere unutulmaz bir gün yaşattı

Kozlu Belediyesi, Yakın İlgi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki öğrencilere unutulmaz bir gün yaşattı. Başkan Yılmaz, özel" href="/tag/ozel/"> özel öğrencilerle etkinlikte doyasıya eğlendi.
Kozlu Belediye Başkanlığı tarafından Midilli Park’ta "Bugün benim doğum günüm" sloganıyla program düzenlendi. Yakın İlgi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören özel" href="/tag/ozel/"> özel öğrenciler etkinliğe renk kattı. Özel öğrenciler, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ve beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte doyasıya eğlendiler. Etkinlik hakkında açıklama yapan Başkan Kerim Yılmaz, "Hayatın her alanlarında sporda, sanatta, edebiyatta, siyasette, eğitimde, sivil toplumda, iş dünyasında tüm zorluklara rağmen sizlerin sergilediği mücadele gerçekten takdire şayandır. Ülkemizdeki milyonlarca özel" href="/tag/ozel/"> özel çocukları temsilen burada bulunan kardeşlerimin azmi ve kararlılıklarıyla bizlere örnek oluyor ve ilham veriyor. Bizlerin de her daim yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim" diye ifade etti.
Programa ise Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Kozlu Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök’ün yanı sıra öğrenciler, öğretmenler ve aileler de katıldı. Özel öğrenciler pasta kestikten sonra kendileri için hazırlanan hediyelerini aldılar.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.