KUDAKA Yönetim Kurulu Erzincan’da toplandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
KUDAKA Yönetim Kurulu Erzincan’da toplandı
28 Ara 2017 / Per 09:02
/ 38 Kez Okundu
| |

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) 94

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı ( KUDAKA) 94. Yönetim Kurulu Toplantısı, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu başkanlığında Yönetim Kurulu üyelerinin katılımı ile Erzincan’da gerçekleştirildi.
KUDAKA Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Demirdöğen’in, Ajansın mevcut çalışmaları ve planlanan faaliyetlerine ilişkin olarak Yönetim Kurulu üyelerine yaptığı bilgilendirme sunumunun ardından Vali Azizoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; Ajans tarafından 2017 yılında kar amacı güden kuruluşlara yönelik olarak 7 milyon TL bütçeli “Turizmin ve Üretimin Geliştirilmesi Mali Destek Programı”, kar amacı gütmeyen kuruluşlara yönelik 5 milyon TL bütçeli “Sosyal Altyapının ve Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Mali Destek Programı” ve kar amacı gütmeyen kuruluşlara yönelik 4 milyon TL bütçeli “Yerel Kapasitenin Geliştirilmesi Mali Destek programı” olmak üzere toplamda 16 milyon TL bütçeli proje teklif çağrısına çıkılmasına, Bölgenin turizm potansiyellerinin ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtımının yapılması ve bölgenin önemli bir turistik destinasyon haline gelmesi amacıyla 05-08 Nisan 2018 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan HESTOUREX Dünya Spor ve Sağlık Turizmi Kongre ve Fuarı’na bölge adına katılım sağlanmasına, Ajans tarafından hazırlanan 2018 yılı Erzurum, Erzincan, Bayburt il yatırım destek ve tanıtım stratejilerinin onaylanmasına karar verildi.
Dilek ve temennilerin ardından sona eren toplantıya, Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan İl Genel Meclisi Başkanı Ünal Tuygun, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayati Gürkan, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Seyhan katıldı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.