Külcü’den Aksungur bebeğe hoş geldin hediyesi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Külcü’den Aksungur bebeğe hoş geldin hediyesi
26 Eki 2017 / Per 16:23
/ 94 Kez Okundu
| |

Çorum Belediyesi, “Hoş Geldin Bebek” projesi ile çocuk sahibi olan aileleri ziyaret ederek sevinçlerine ortak olmaya devam ediyor

Çorum Belediyesi, “Hoş Geldin Bebek” projesi ile çocuk sahibi olan aileleri ziyaret ederek sevinçlerine ortak olmaya devam ediyor.
2013 yılında Çorum Belediyesi tarafından başlatılan “Hoş Geldin Bebek” projesi ile ailelerin sevincine tanıklık eden Çorum Belediyesi, bugüne kadan 16 bin 500 ailenin çocuk sevincine ortak oldu.
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün eşi Hatice Külcü, Bahçelievler Kadın Kültür Merkezi Müdürü Sibel Aksungur’u ziyaret ederek yeni doğan Eren Aksungur’a ilk hediyesini verdi.
2013 yılında başladıkları “Hoş Geldin Bebek” projesinde şuana kadar 16 bin 500 aileyi ziyaret ederek sevinçlerine ortak olduklarını dile getiren Külcü, “Tüm yavrularımıza yüce allah’tan hayırlı uzun ömürler ediyorum” dedi.
Bahçelievler Kadın Kültür Merkezi Müdürü Sibel Aksungur ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Hatice Külcü’ye teşekkür etti.
Proje kapsamında kent merkezindeki hastanelerde dünyaya gelen çocukların kayıtları tutuluyor. Daha sonra Sosyal İşler Müdürlüğü görevlileri, çocuk sahibi olan aileleri evlerinde ziyaret ediyor. Bu ziyaretlerde bir taraftan ailelerin mutluluklarına ortak olan Çorum Belediyesi, diğer taraftan da içerisinde çeşitli yeni doğan çocuklar için hazırlanan hediye paketlerini ailelere takdim ediyor. Hediye paketlerinin içerisinde battaniye, anne-çocuk sağlığı ile ilgili bilgilendirici el kitabı, kız-erkek çocukları için ayrı ayrı hazırlanan aşı kartları ve Belediye Başkanı Muzaffer Külcü adına hazırlanan tebrik kartı bulunuyor.
Ziyarette Hatice Külcü’ye Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezleri Koordinatörü Nuran Hakyemez ve Kadın Kültür Sanat Merkezleri Müdürleri eşlik etti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.