Kurumlararası halısaha turnuvası nefes kesiyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kurumlararası halısaha turnuvası nefes kesiyor
06 Mar 2018 / Sal 18:14
/ 93 Kez Okundu
| |

Malatya Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen ‘Bizim İçin Oyna, Dostluk Kazansın’ kurumlar arası halı saha futbol turnuvasında ilk maçlar tamamlandı

Malatya Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen ‘Bizim İçin Oyna, Dostluk Kazansın’ kurumlar arası halı saha futbol turnuvasında ilk maçlar tamamlandı.
Kamu kurum ve kuruluşları arasındaki iletişimin saygı, sevgi, dostluk ve hoşgörü diyaloğuna dönüşmesi amaçlarıyla düzenlenen ve 36 takımın katıldığı turnuvada ilk maçlar nefes kesti.
Turnuvanın flaş takımı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, ilk maçında Battalgazi Beledisi ile karşı karlıya geldi. Turnuvanın iddialı takımlarından olan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü takımı, ilk maçında Battalgazi Belediyesi ile 1-1 berabere kaldı. Şampiyonluk parolasıyla turnuvada mücadele eden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü takımı, ikinci maçında Gıda Tarım İl Müdürlüğü takımı ile karşılaşacak.
Turnuvanın ilk gününde şu sonuçlar alındı: “Battalgazi Belediyesi-Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü: 1-1, Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi- Kredi Yurtlar Kurumu: 3-5 ve Battalgazi Müftülüğü-Hizmet Alımı Daire Başkanlığı: 0-3”.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.