Kütahya Belediyesi emeklilerin yanında

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kütahya Belediyesi emeklilerin yanında
02 Şub 2024 / Cum 10:07
/ 42 Kez Okundu
| |

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Belediyesi tarafından emekli hemşehrileri için sunulan Emekli Destek Projesi kapsamında bugün başlayan başvurularla ilgili başvuru noktasındaki görevlilerden bilgi aldı.

Uyguladığı sosyal sorumluluk projeleriyle Türkiye’ye örnek olan Kütahya Belediyesi, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın açıkladığı Emekli Destek Projesiyle ilgili başvuruları, bugün itibariyle almaya başladı. Başvuru noktasını ziyaret ederek bilgi alan ve hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Işık, buradan olduğu gibi belediyenin web sitesi üzerinden de başvuruların kabul edildiğini hatırlatarak projenin yürütülmesinde emeği geçen çalışma arkadaşlarına teşekkürlerini iletti.
Hane geliri kişi başına 5 bin 667 liranın altında olan emeklilerin yararlanacağı bin 500 liralık Bereket Kart ve Hilal Su ile su ve atık su ücretlerinde yüzde 50 indirim ile belediyeye ait sosyal tesislerde yüzde 25 indirimi içeren desteklerden yararlanmak isteyen emekliler, https://www.kutahya.bel.tr:90/emekli-basvuru adresinden ve Kütahya Belediyesi Hizmet Binası giriş katındaki başvuru noktasından başvuru yapabilecekler.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.