Kütahya Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ’Benim Güzel Pabuçlarım’ oyununu Akşehir’de de sahneledi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kütahya Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ’Benim Güzel Pabuçlarım’ oyununu Akşehir’de de sahneledi
26 Şub 2018 / Pzt 11:51
/ 51 Kez Okundu
| |

Kütahya Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ’Benim Güzel Pabuçlarım’ isimli çocuk oyununu, Akşehirli çocuklarla buluşturdu

Kütahya Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ’Benim Güzel Pabuçlarım’ isimli çocuk oyununu, Akşehirli çocuklarla buluşturdu.
Akşehir Belediyesi, kültürel etkinlikleri kapsamında Dersu Yavuz Altun tarafından yazılan, Kütahya Belediyesi Şehir Tiyatrosunun “Benim Güzel Pabuçlarım” isimli çocuk oyununu, Akşehirli çocuklarla buluşturdu. Akşehir Kültür Merkezin de, iki seans halin de ücretsiz olarak seyirciyle buluşan oyunda, sirke bir robot palyaço gelmesi ve sevimli palyaçonun sirkten kovularak, parası olmadığı için çok sevdiği pabuçlarının da elin den alınmasıyla gelişen olaylar anlatıldı.
Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’nın da bir seansına katılarak izlediği oyuna Akşehirli çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Kültür Merkezin deki ilgi den dolayı koridorlara oturarak oyunu izleyen miniklerin bir kısmı da fuaye salonundaki ekrandan canlı olarak oyunu takip etti.
Oyun sonunda, tiyatro oyuncularına plaket takdim e den Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, “ Kütahya Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun hazırlamış olduğu gösteriye hepiniz hoş geldiniz. Kütahya Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu’na buradan teşekkür ediyorum. İnşallah önümüz deki günler de bizim de, Akşehir Nasreddin Hoca Çocuk Tiyatrosu ve Nasreddin Hoca Gençlik Tiyatrosu ile ilgili he deflerimiz var. Şu anda Gençlik Tiyatrosu ile ilgili Gençlik Merkezimiz de bir tiyatro gurubu oluştu. O tiyatro gurubuna Akşehir Belediyesi olarak destek veriyoruz. Tiyatromuzu izleyen tüm çocuklarımıza da derslerin de başarılar diliyorum” diye konuştu. (EFE)



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.