Kütahya, Berlin Fuarı’nda

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kütahya, Berlin Fuarı’nda
12 Mar 2018 / Pzt 13:00
/ 27 Kez Okundu
| |

UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı’na kabul edilen Kütahya, “Yaratıcı Şehir” unvanıyla ilk kez dünyanın en büyük turizm fuarı olan ITB Berlin Turizm Fuarı’nda yer aldı

UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı’na kabul edilen Kütahya, “Yaratıcı Şehir” unvanıyla ilk kez dünyanın en büyük turizm fuarı olan ITB Berlin Turizm Fuarı’nda yer aldı.
Açılışı Almanya Başbakanı Angela Merkel tarafından yapılan fuarda Türkiye’nin ulusal tanıtım standının açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş gerçekleştirdi.
186 ülkeden 10 bin katılımcıyla 52. kez kapılarını açan ITB Berlin Turizm Fuarında, Kütahya standı büyük ilgi gördü.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş açılış sonrası Kütahya’nın, çini, termal, sağlık, spor turizmi ile doğa, tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtımının yapıldığı standı ziyaret ederek Kütahya Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez ile Zafer Kalkınma Ajansı Kütahya Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Kutlu Eser’den bilgiler aldılar.
Ziyarette, Kütahya Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’a çini tabak takdim etti. (EFE)


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.