Kütahya MHP’den, Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kütahya MHP’den, Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye ziyaret
07 Mar 2018 / Çar 13:27
/ 51 Kez Okundu
| |

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım, MHP İl Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve belediye başkanları ile birlikte, Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek, bilgi alış verişinde bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım, MHP İl Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve belediye başkanları ile birlikte, Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek, bilgi alış verişinde bulundu.
Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Yıldırım, "MHP Kütahya İl Teşkilatları olarak, ilçe başkanlarımızla belediye başkanlarımız ve üst kurul delegelerimizle birlikte 18 Mart 2018 tarihinde gerçekleştireceğimiz ’şühedaya vefa millete beka’ adlı kurultayımızda Genel Başkanımızın emrinde olduğumuzu belirtmek ve kurultayımız öncesi hazırlıklarımızı belirlemek için Ankara ziyaretimizi gerçekleştirdik. Partimizin grup toplantısına katılıp, Kütahya ile ilgili bilgi verişinde bulunduk" dedi.
Yıldırım, MHP Grup Toplantısı’ndan sonra MHP Genel Merkezi’ni de ziyaret ettiklerini bildirdi.
Başkan Yıldırım, ziyaret sonrası Bahçeli’ye İl Yönetim Kurulu üyesi Özlem Camköz’ün yaptığı bir çini pano hediye etti. (EFE)





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.