Kütahya Şehir Hastanesinin yol ve kavşak çalışmaları değerlendirildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kütahya Şehir Hastanesinin yol ve kavşak çalışmaları değerlendirildi
12 Ara 2023 / Sal 10:57
/ 2 Kez Okundu
| |

Kütahya Valisi Musa Işın başkanlığında, gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında Kütahya Şehir Hastanesi yol ve kavşak projesindeki son gelişmelerle birlikte hastaneye ulaşımı kolaylaştıracak ve vatandaşların otopark sorununa çözüm sunacak yol haritasının belirlendiği bildirildi.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen değerlendirme toplantısı’nda Şehir Hastanesi yol ve kavşak projelerindeki son durum istişare edildi ve atılması gereken adımlar belirlendi.
Alınan kararların hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Musa Işın, hep birlikte üzerlerine düşeni yapacaklarını ifade etti.
Vali Işın, Şehir Hastanesinin çevre yoluna bağlantısı için hazırlanan proje ile ilgili Kütahya Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğünün 15 gün içinde çalışmalarını tamamlayacağını ve ihale sürecinin başlatılacağını söyledi.

“Kütahya Şehir Hastanesi otopark sorununa çözüm”
Hastane bölgesinde yer alan 60 dönüm hazine arazisinin otopark sorununa çözüm olacak şekilde düzenleneceğini aktaran Işın, “ 2 bin aracın rahatlıkla park edebileceği modern bir otopark olacağını öngörüyoruz. Otoparkın düzenlemesini Kütahya Belediyemiz yapacak. Aldığımız kararlarla vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için gayret gösteriyoruz. Hep birlikte üzerimize düşeni yapacağız” dedi.
Vali Işın, Osmangazi Mahallesi hemzemin geçidi ile ilgili yaşanan sorunun da bir an önce çözüme kavuşturulması için Devlet Demiryolları ile ilgili gerekli görüşme ve planlamanın yapılması talimatını verdi.

“Zafertepe ve Germiyan Kavşağındaki çalışmalarda sona gelindi”
Toplantıda, Kütahya’nın gelecek 15 yılında beklenen trafik yoğunluğu göz önüne alınarak projelendirilen Zafertepe ve Germiyan kavşağındaki çalışmalar da masaya yatırıldı. Germiyan kavşağındaki çalışmalarda sona gelindiğini belirten karayolu yetkilileri, sinyalizasyon ekiplerinin bu hafta içerisinde çalışmaları tamamlayarak belediye ile aşınma programına geçileceğini kaydetti.
Toplantı görüş ve önerilerin değerlendirilmesinin ardından sona erdi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.