Kütahya Ulu Camii’nde zafer duası

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kütahya Ulu Camii’nde zafer duası
04 Mar 2018 / Paz 08:45
/ 83 Kez Okundu
| |

Kütahya Belediyesi Kent Konseyi organizasyonuyla, Zeytin Dalı Harekatı’nın zaferle sonuçlanması için Fetih Suresi okundu ve Mehmetçik için dua edildi

Kütahya Belediyesi Kent Konseyi organizasyonuyla, Zeytin Dalı Harekatı’nın zaferle sonuçlanması için Fetih Suresi okundu ve Mehmetçik için dua edildi.
Sabah namazı için Ulu Camii’nde toplanan vatandaşlar, sabah namazını eda ettikten sonra Fetih Suresi’ni okuyup, operasyona katılan askerlerin başarısı için ellerini semaya açarak dua etti.
Duaya Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Ertaş, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, Emniyet Müdürü Hasan Çevik, Kent Konseyi Başkan Zekeriya Dağcı, Kent Konseyi’nin grup başkanları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.
Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, Afrin harekatının başladığı gündün bu yana Kütahya’daki tüm camilerde sabah namazı öncesi Fetih Suresi okunduğunu ifade etti.
Kütahya Kent Konseyi Başkanı Zekeriya Dağcı, "Bugün Afrin harekatının 43. günü. Kent Konseyi olarak düzenlediğimiz dua etkinliği yoğun bir katılımla gerçekleşti. Allah askerimizi muzaffer kılsın" dedi
Cemaate namaz sonrası ikramlarda bulunuldu. (EFE)


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.