Kütahya’da bir kadının hastanede akciğer enfeksiyonundan öldüğü iddiası

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kütahya’da bir kadının hastanede akciğer enfeksiyonundan öldüğü iddiası
09 Mar 2018 / Cum 12:17
/ 144 Kez Okundu
| |

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde bir kadının, kalça kırılmasından gittiği hastanede akciğer enfeksiyonundan öldüğü iddia edildi

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde bir kadının, kalça kırılmasından gittiği hastanede akciğer enfeksiyonundan öldüğü iddia edildi.
Tavşanlı ilçesi Yeni Mahalle Madenciler Sitesi’nde oturan Veli Ekiz, eşinin ölümünden doktorları sorumlu tutarak şikayetçi oldu. Yaklaşık 8 ay önce 55 yaşındaki eşi Saniye Ekiz’in Ramazan Bayramı’ndan 2 gün önce evin banyosunda yere düşerek kalça kemiğini kırdığını ve Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığını belirten Veli Ekiz, "Ramazan Bayramı’ndan iki gün önce hanımım banyoda düştü ve hastanede bayramın birinci günü ameliyata alındı. İki gün çok iyi idi, ancak üçüncü gün uyumaya başladı. Doktorlara ilgilenmelerini istedim, ancak ameliyat sonrası psikolojik olarak uyuduğunu söylediler. Doktorlarımız bayram dolayısıyla izinlidir onlar döndükten sonra bakalım denildi" dedi.
Eşinin vefatında ihmal olduğunu iddia eden Veli Ekiz, evli iki kızının yanı sıra 38 yaşında doğuştan engelli oğlu olduğunu belirterek, kirada yaşadığını maaşının da büyük bölümünün daha önceden kredi çekmesi nedeniyle kesintiye uğradığını dile getirdi. Ekiz, eşi sağken çocuğuna bakım ücreti ödendiği halde şu anda eşi de olmamasından dolayı engelli bakım ücretinin kesildiğini 270 TL ile geçim sağlamaya çalıştığını ifade etti.
Öte yandan, hastane yetkilileri konuyla ilgili açıklama yapmadı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.