Kütahyalı öğretmenlerden en anlamlı kampanya

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kütahyalı öğretmenlerden en anlamlı kampanya
05 Şub 2018 / Pzt 12:06
/ 6 Kez Okundu
| |

Kütahya Devlet Hatun Kız Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerinin Zeytin Dalı Harekatı için Afrin’de bulunan Mehmetçikler için başlattığı başlattıkları çorap, atkı, bere ve eldiven kampanyası ilgi görüyor

Kütahya Devlet Hatun Kız Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğretm enlerinin Zeytin Dalı Harekatı için Afrin’de bulunan Mehmetçikler için başlattığı başlattıkları çorap, atkı, bere ve eldiv en kampanyası ilgi görüyor.
Bir haftada önce başlatılan kampanya ilginin her geç en gün daha da arttığı belirtildi. Devlet Hatun Kız Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğretm enlerind en Nazmiye Yavuz, kampanyada bine yakın çorap, atkı ve bere toplandığını ifade etti. Yavuz, kampanyaya "Ayaklarındaki toz kadar umut olalım, ana kokusu kardeş sevgisi ile yanındayız Mehmedim" ismini verdiklerini dile getirdi. Yavuz, "Öğr enciler ile sohbet ederk en kızlarımızdan bir tanesi Afrin’deki Mehmetçik için ne yapabiliriz diye düşünüyorlardı. B en keşke ayaklarında ki toz kadar umut olabilsek diye söylemiştim ve öğr encilerimde öğretm enin çorap alıp gönderelim demeleri ile başla. Kısa sürede de kampanya büyüdü ve öğr encilerimizin ve Kütahyalıların desteği ile binin üzerinde çorap, atkı, bere ve eldiv eni topladık ve sınırdaki Mehmetçiklere göndereceğiz" dedi.
Okul Müdürü Kezban Erdoğan ise, "Kampanyaya okul olarak ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Okul öğretm enlerimizd en Nazmiye Yavuz’un başlatığı kampanyaya Kütahya halkının ve öğr encilerimizin desteği ile büyüdü. projeye destek ver en herkese teşekkür ediyorum. Askerimizin yanında olduğumuzu göstermek adına güzel bir proje olduğunu düşüyorum" diye konuştu.
Öğr enciler ise, başlatılan kampanya da olmaktan mutlu ve gururlu olduklarını ve Mehmetçiklerin her daim yanların olduklarını bilmelerini istediklerini ifade ettiler.
Kampanyanın bir süre daha devam edeceği belirtildi. (HCA-EFE)


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.