KUTSO Başkanı Nafi Güral: Kütahya tahsilatta 32. sırada

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
KUTSO Başkanı Nafi Güral: Kütahya tahsilatta 32. sırada
14 Mar 2018 / Çar 18:07
/ 261 Kez Okundu
| |

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (KUTSO) Nafi Güral, Kütahya’nın, vergi tahsilat oranında Türkiye 32

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ( KUTSO) Nafi Güral, Kütahya’nın, vergi tahsilat oranında Türkiye 32. olduğunu bildirdi.
Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ülke ve Kütahya ekonomisine değer katan, 40 yıl ve üzerindeki işletme sahiplerine teşekkür belgesi takdim edildi.
Törende konuşan KUTSO Başkanı Nafi Güral, "Her marifet iltifata tabidir. Üyelerimizin ne fedakarlıklarla çalıştıklarını, buralara geldiklerini çok iyi biliyoruz. Kütahya’da vergi ödeme konusunda bir problem yok. Kütahya vergi tahsilatı anlamında da Türkiye’de 32. sırada. Bu son derece önemli bir rakamdır. Bu başarıyı gerçekleştirenler hem buradaki üyelerimiz hem de bu kıdeme ulaşmamış üyelerimiz. İş dünyasının içerisinde var olmak; ama daha önemlisi devamlılığı sağlamak son derece zordur. Geçtiğimiz günlerde Ekonomi Bakanlığının temsilcileri vardı; Kütahya’da böyle bir ekonomik hareket olacağını beklemediklerini söylediler. Demek ki biz olması gereken seviyede kendimizi tanıtamamışız. İnşallah bundan sonra çok daha iyi olacak” dedi. (EFE)





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.