Lise öğrencileri Afrin için askerlik şubesine başvurdu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
12 Şub 2018 / Pzt 14:15
/ 95 Kez Okundu
| |

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde lise öğrencileri Afrin’deki terör örgütlerine karşı düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’na destek için yürüyüş yapıp askerlik şubesine gönüllü asker olmak için başvuruda bulundular

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde lise öğrencileri Afrin’deki terör örgütlerine karşı düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’na destek için yürüyüş yapıp askerlik şubesine gönüllü asker olmak için başvuruda bulundular.
Kadirli ilçesinde faaliyet gösteren Özel Çukurova Temel Lisesi’nde okuyan yaklaşık 400 öğrenci, öğretmenleri ve okul idarecileri eşliğinde Atatürk Caddesi’nde toplanıp ellerinde Türk bayrakları ile yürüyüş yaptı. “Şehitler ölmez vatan bölünmez”, “Hepimiz Mehmediz” şeklinde sloganlar ile yürüyüş yapan lise öğrenciler daha sonra Kadirli Askerlik Şubesi önüne geldiler. Burada saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından okul müdürü Yemen Deniz öğrenciler adına toplanan dilekçeleri Kadirli askerlik şubesine teslim etti. Deniz, “Öğrencilerimiz bize böyle bir taleple geldiklerinde çok mutlu olduk. Kurtuluş savaşımızda bir çok liseden, okuldan nasılda mezun verilmediyse bizde şu anda Mehmetçiğimize destek oluruz. Asker olmak istiyoruz şeklinde öğrencilerimiz talepte bulundular. Bizde okul idarecileri olarak çok mutlu olduk ve bugün burada 150’si kız öğrencilerimiz olmak üzere 400 öğrencimiz askerlik şubesine hitaben yazdıkları gönüllü asker olmak istediklerine dair dilekçemizi teslim ettik. Öğrencilerimizle gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.
Kadirli Askerlik Şubesinin önünde öğrenciler komando andı yaptıktan sonra dağıldılar. Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan da öğrencilere destek için beraber yürüdü.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.