Lise öğrencilerinden Afrin’deki harekata katılmak için dilekçe

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Lise öğrencilerinden Afrin’deki harekata katılmak için dilekçe
05 Mar 2018 / Pzt 19:00
/ 95 Kez Okundu
| |

İzmir’in Aliağa ilçesinde Hamdi Başaran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Afrin’deki Zeytin Dalı Harekatı’na gönüllü olarak katılmak için Aliağa Askerlik Şubesine dilekçe verdi

İzmir’in Aliağa ilçesinde Hamdi Başaran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Afrin’deki Zeytin Dalı Harekatı’na gönüllü olarak katılmak için Aliağa Askerlik Şubesine dilekçe verdi.
Ders bitiminde öğretmenleri ile birlikte Aliağa Askerlik Şubesine giden Hamdi Başaran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden 70 kadar öğrenci, gönüllü askerlik yapmak için hazırladıkları dilekçelerle müracaat etti. Öğrenciler, teslim edilen dilekçelerin yanı sıra Afrin’de görev yapan Mehmetçiklere hitaben yazılan 28 mektubu da ulaştırılmak üzere Askerlik Şubesi yetkililerine verdi.
Mektup yazan öğrencilerden Ramazan Kavcar, bir bölümünü okuduğu mektubunda, “Bizler varsak koca yüreğiniz ve cesaretiniz sayesinde varız. Vatan sevdası için tutuşan kalbinizi öpüyorum. Allah sizlere güç ve kudret versin. Soğuklar sizi engellemesin, sizleri vatan aşkı ısıtsın. Abilerim, annelerin kınalı kuzuları sizleri çok seviyoruz. Allah sizlere zeval vermesin. Her Türk asker doğar. Bir ölür, bin diriliz” ifadelerine yer verdi.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.