Lise öğrencilerinden Mehmetçiklere moral ziyareti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Lise öğrencilerinden Mehmetçiklere moral ziyareti
10 Şub 2018 / Cmt 15:11
/ 28 Kez Okundu
| |

Kütahya Aysel-Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Mutanlığı’na moral ziyaretinde bulundular

Kütahya Aysel-Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Mutanlığı’na moral ziyaretinde bulundular.
Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri ülkesi ve vatanı için mücadele eden kahraman Mehmetçiklere minnet ve şükran duygularını belirtmek amacıyla Kütahya Hava Er Eğitim Tugay’ına moral ziyaretinde bulundular. Burada Garnizon Komutanı Tuğgeneral Bülent Tatkan’ tarafından karşılanan öğrenciler askerlerle ve komutanlarla sohbet ettiler. Bu arada kendilerinin kaleme aldıkları ve çerçevelettirdikleri mektubu Türk Bayrağı ile birlikte Tuğgeneral Bülent Tatkan’a okuyarak teslim ettiler.
Okul Müdürü Ahmet İren, ziyarette yaptığı konuşmada, “Yoğun iş yükünüze rağmen bizleri ve öğrencilerimizi kabul etiğiniz için çok mutlu olduk. Buraya sadece temsilci öğrencilerimizi getirebildik. Gelemeyen tüm öğrencilerimizin sizlerin nazarında tüm Mehmetçiklerimize selamları var. Bizler Sosyal Bilimler Lisesi olarak toplumun acısını kederini zorluğunu mutluluğunu bizzat yaşayan hayatı sadece akademik anlamda düşünmeyip ortaya çıkan refleksleri takip ediyor, tavrımızı metodumuzu belirliyoruz. Her zaman askerimizin, polisimizin ve bayrağımızın yanındayız. Bize hangi görev verilirse başta şahsım öğretmenlerim olmak üzere tüm öğrencilerim amade olmaya hazırız. Rabbim tüm Mehmetçiğimizi her türlü beladan kazadan ihanetten korusun rabbim yar ve yardımcınız olsun” dedi.
Öğrencilerle uzun bir sohbet eden Garnizon Komutanı Tatkan, “Sizlerin bu davranışından büyük memnuniyet duydum. Sosyal Bilimler Lisesi adı üzerine sosyal bir okul ve misyonu gereği ülke ve dünya gündemini takip etmesi açısından önemli bir misyona sahiplerdir. Bizlerin yurdumuzu koruma görevinde yalnız olmadığımızı göstermek için buraya kadar geldiniz. Hepinize ve okulunuz öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Merak etmeyin bizler görevimizin başındayız. Sizler de okullarınızda iyi eğitim alıp hayata atıldığınızda ülkeniz ve milletiniz için hizmet edeceksiniz. Ayrıca vermiş olduğunuz mektubu ve bayrağı Genelkurmay Başkanlığına gönderip tüm Mehmetçiklerimize selamlarınızı ve desteğinizi ileteceğiz.” diye konuştu. Anlamlı ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.(EFE)


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.