MAGİAD, Bakan Özlü ile bir araya geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
MAGİAD, Bakan Özlü ile bir araya geldi
09 Şub 2018 / Cum 14:38
/ 44 Kez Okundu
| |

Manisa Genç İş Adamları Derneği (MAGİAD) Başkanı Ömer Geriter, İzmir Ege Genç İşadamları Derneği’nde (EGİAD), Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile bir araya geldiklerini belirterek, "Bakanımız, önümüzdeki hafta içerisinde yeniden Manisa’ya gelme ihtimalinin yüksek olduğunu ve geldiği takdirde derneğimize uğrayıp bizimle bir araya geleceğinin sözünü verdi" dedi

Manisa Genç İş Adamları Derneği ( MAGİAD) Başkanı Ömer Geriter, İzmir Ege Genç İşadamları Derneği’nde (EGİAD), Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile bir araya geldiklerini belirterek, " Bakanımız, önümüzdeki hafta içerisinde yeniden Manisa’ya gelme ihtimalinin yüksek olduğunu ve geldiği takdirde derneğimize uğrayıp bizimle bir araya geleceğinin sözünü verdi" dedi.
MAGİAD Başkanı Ömer Geriter ve yönetim kurulu üyeleri, dün EGİAD Toplantı Salonu’nda gerçekleştir ilen toplantı sonrasında, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile bir süre sohbet etti. Sohbetin içeriğiyle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Geriter, " Bakanımız Faruk Özlü’nün katılımıyla Manisa’da bir dizi açılışlar gerçekleşti. Bizde bu kapsamda dün İzmir Ege Genç İşadamları Derneği’nde bakanımızla bir araya geldik. Kendisini derneğimizde ağırlamak istediğimizi belirttik ve bu kapsamda davetimizi gerçekleştirdik. Bakanımız da önümüzdeki hafta içerisinde yeniden Manisa’ya gelme ihtimalinin yüksek olduğunu ve geldiği takdirde derneğimize uğrayıp bizimle bir araya geleceğinin sözünü verdi. Bakanımızla endüstri 4.0 üzerinde bir söyleşi gerçekleştireceğiz. Kendisine şimdiden teşekkür ediyoruz”





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.