MAGİAD’tan CHP’li Bozyaka’ya ’hayırlı olsun’ ziyareti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
MAGİAD’tan CHP’li Bozyaka’ya ’hayırlı olsun’ ziyareti
03 Mar 2018 / Cmt 17:48
/ 54 Kez Okundu
| |

Manisa Genç İşadamları Derneği (MAGİAD) Başkanı Ömer Geriter, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yunusemre İlçe Başkanı Serdar Bozyaka’ya ’hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu

Manisa Genç İşadamları Derneği (MAGİAD) Başkanı Ömer Geriter, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yunusemre İlçe Başkanı Serdar Bozyaka’ya ’hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
MAGİAD Başkanı Ömer Geriter ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz Aralık ayında gerçekleştirilen CHP Yunusemre ilçe kongresinde, başkanlık görevine seçilen Serdar Bozyaka’yı ziyaret etti. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Bozyaka ve ilçe yönetiminin yer aldığı ziyarette konuşan MAGİAD Başkanı Ömer Geriter, “Başkanımız Serdar Bozyaka’nın göreve seçilmesi biz MAGİAD ailesini gururlandırdı. Çünkü başkanımız Bozyaka, uzun süredir bizim MAGİAD ailemizin üyesi. Geçmiş dönemlerde proje komisyonunda birlikte dirsek çürüttüğümüz kıymetli bir arkadaşımız. Kendisine bizleri burada ağırladığı için teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılarının devamını diliyoruz" dedi.
Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Serdar Bozyaka ise "Bağlı bulunduğum MAGİAD ailesi bugün burada beni ziyaret etti. Uzun süreden bu yana ben de bir MAGİAD’lı olarak Manisa’daki bu köklü derneğin üyesi olmaktan hep gurur duydum, duymaya da devam edeceğim. Bu nazik ziyaretten ötürü başta MAGİAD Başkanımız Ömer Geriter’e ve yönetimine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.